Συμμετοχή ΕΔΡΑ στη χρηματοδότηση ΜΚΟ 2017!

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017
Κατηγορία: Νέα

Ο οργανισμός μας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» συμμετέχει με το Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» στη διαδικασία επιλογής Προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2017, που διοργανώνει η εταιρία Global Sustain.

Το Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» υλοποιείται  από το 2010 ΔΩΡΕΑΝ κάθε Κυριακή πρωί για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, στον υπέροχο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης".

vathoskipos

Κεντρικοί στόχοι του προγράμματος η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος, η σύνδεση της τροφής µε τη γη, η θεραπευτική επαφή µε τη φύση και η καλλιέργεια της πεποίθησης ότι όλοι μπορούν να γίνουν μικροί κηπουροί και στην πόλη!

Δραστηριότητες: Η γνωριμία με τα λαχανικά και την καλλιέργειά τους, τα αρωματικά φυτά και οι χρήσεις τους, τα καρποφόρα δέντρα, ο κύκλος του νερού και η σημασία του στο περιβάλλον και τα φυτά, η βιολογική και φυσική καλλιέργεια κ.ά.

Τα παιδιά έχουν τη μοναδική δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα περιβάλλοντος και φυτικής παραγωγής, μέσα από πρωτότυπες βιωματικές εφαρμογές, παιχνίδια και δράσεις. Με την εκμάθηση κηπουρικής αναπτύσσουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες, ομαδικές ικανότητες και προσωπικές δεξιότητες, ενώ η ενασχόληση με το λαχανόκηπο επηρεάζει άμεσα τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις τους.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμά μας προς Χρηματοδότηση και να μας ψηφίσετε στους παρακάτω συνδέσμους:

Μέσω desktop:

https://www.facebook.com/GlobalSustain/app/328997750532910/

Μέσω κινητού ή tablet:

http://polls.globalsustain.org/index.php?pi=14&di=144703&st=ydff

 

Λήξη ψηφοφορίας: 8 Δεκεμβρίου 2017 9:00 π.μ.


Κάθε επισκέπτης πρέπει να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα ΜΚΟ, ενώ δικαίωμα στη ψηφοφορία έχουν όλοι.

 

Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να ψηφίσετε την πρωτοβουλία μας και να διεκδικήσουμε τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το μοναδικό πρόγραμμά μας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ και στο συνημμένο αρχείο.

Attachments

Spot by "ΕΔΡΑ"

10o Art4more